Rundvlees

Voor wat betreft de biefstukken is de OSSENHAAS een absolute topper en voor het stoofvlees is onze RIBLAP een onovertroffen product.
Ons rundvlees komt van rundvee uit eigen stallen. Voor u een garantie van betrouwbaarheid en constante kwaliteit. Wij weten waar ons vlees vandaan komt. Dit merkt u aan tafel.

Een smakelijk stukje vlees en steeds verrassend mals.

Black Angus Beef

Slagerij Gelderblom introduceert Black Angus Beef; het kaviaar onder het rundvlees

Black Angus is één van de bekendste rassen van het rundvlees in Schotland, bekend om zijn uitzonderlijke malsheid en sappige, zilte smaak. Dit Highland ras met zijn kenmerkende lange zwarte haren en hoorns is vooral bekend om zijn marmering en sappigheid. Black Angus is het snelst groeiende ras van runderen op de Britse eilanden, die de groeiende vraag van consumenten naar kwaliteitsrundvlees met de garantie en de zekerheid van kwaliteit weerspiegelt.

Dit Schotse rundvlees uit de noordelijke Highlands, Black Angus Beef, is rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit. Black Angus Beef is een uniek product dat uitermate geschikt is zowel voor bakken als grillen. Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet. Het vlees van deze runderen is een culinaire delicatesse vanwege zijn marmering die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid. Dit alles met als doel een mals, sappig en bijzonder smaakvol stukje vlees van een superieure en constante kwaliteit te kunnen leveren.

Rood vlees, dat rundvlees omvat, is een goede bron van eiwitten, vitaminen en mineralen, zoals ijzer, selenium, zink, en B-vitamines waaronder vitamine B12. Geen enkel voedsel bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede gezondheid, zodat het doel moet zijn een breed scala van levensmiddelen in het dieet: balans is de sleutel. Mager rood vlees kan deel uitmaken van een gezonde en evenwichtige voeding.

Kwaliteit, veiligheid, traditionele veeteelt, gezondheid en het dierenwelzijn zijn alle belangrijke elementen die gelden op de gekwalificeerde Schotse boerderijketen. De garantieregeling houdt in dat alleen dieren van de boerderijen die aan de zekerheidseisen voldoen, in aanmerking komen om te worden geclassificeerd als Scotch Beef. De boerderijen worden per jaar geïnspecteerd en alleen dan kan de kwalificatie 'Scotch Beef' worden toegekend aan die runderen die zijn geboren en getogen op zeker Schotse boerderijen.

Kom en overtuig uzelf van dit uitzonderlijke stukje Schots rundvlees!

Wij hebben onder andere Black Angus Steaks, Rib-eye steak en kogelbiefstuk.

Weersverwachting

R
Vandaag
2.0°C
lichte regenbui
Wind: zzw 5 m/sec
E
zaterdag
6°C
E
zondag
7°C

Openingstijden

MaandagMa 8:00 t/m 18:00 uur
DinsdagDi 8:00 t/m 18:00 uur
WoensdagWo 8:00 t/m 18:00 uur
DonderdagDo 8:00 t/m 18:00 uur
VrijdagVr 8:00 t/m 18:00 uur
ZaterdagZa 8:00 t/m 17:00 uur
ZondagZo t/m
Op zo. 24 dec. zijn wij geopend vanaf 8.00 uur.
Voor meer informatie over koopavonden of gewijzigde openingstijden kunt u contact opnemen met de slagerij: 0183-632820

Waar kunt u ons vinden

Map-icon
Adres: Piazza Center 34, 4204BP Gorinchem
Telefoon: 0183-632820 Telefoon: 0183-632820
E-mail: gorinchem@slagerijgelderblom.nl
KVK: 32125791